Ingrediƫnten

De basis van de krans is gemaakt van gevlochten wilgentakken. De opmaak van de krans bestaat uit sterk winters groen wat lang mooi blijft en prachtig indroogt. Elk seizoen hebben wij een andere samenstelling van bloemen, je haalt daardoor de seizoenen naar binnen.

Verzorging krans

De krans is een groen product en wordt ‘vers’ geleverd. Je kunt de krans op verschillende manieren langer goed houden dan hangt geheel af van jezelf. Het beste is om dat te doen met een waterverstuiver. Zo blijven de takken een beetje vochtig en zal het groen in de krans minder snel uitdrogen.

Wij werken met hoofdzakelijk met materiaal die mooi indrogen, daar zijn ze speciaal voor geselecteerd en hoort bij de stijl van Blomsterkrans.

Een aantal dingen op een rij waar je rekening mee kunt houden:

  • Als je de krans buiten hangt, wordt hij eerder bruin. Wil je hem wel graag buiten, dan een beetje in de schaduw voor langer plezier
  • Bepaalde bloemen (zoals gipskruid) zijn minder geschikt voor buiten.
  • Als je de krans in huis hangt, dan liever niet in de volle zon of boven de kachel. Ze drogen dan eerder in en worden eerder bruin. Houdt daar rekening mee als je dat liever niet wil.

Mocht je nog vragen hebben mail ons dan gerust via hello@blomsterkrans.com