Verzending en retour

Bezorging

Zodra de bestelling is ontvangen verzenden wij de bestelling binnen 5 werkdagen. Verzending vindt plaats via DPD of PostNL in een postpakket.

Bezorging binnen en buiten de EU

Zodra de bestelling is ontvangen zullen wij de order verwerken. Binnen de EU: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië zijn landen waarbij we de kwaliteit van de bloemenkransen en kale kransen kunnen garanderen. Buiten deze landen als het Verenigd Koninkrijk (UK), Denemarken, Zweden, Noorwegen en verder versturen we voornamelijk kale kransen aangezien wij niet de zekerheid hebben dat ons vers product binnen een aantal dagen op de bestemming kan komen.

Leveringsgarantie

Wij besteden alle mogelijke zorg aan het opsturen van onze producten. Is het product toch beschadigd aangekomen? Stuur ons een foto van de beschadiging en in overleg bekijken wij wat de beste optie is: omruilen of compenseren.

Geschillencommissie

Onze klanten hebben toegang tot een onafhankelijke geschillencommissie. Je kan deze benaderen via de volgende site: website van geschillencommissie.

Herroeping

Bloemenkransen zijn versproducten en kunnen niet worden geretourneerd. Wij leveren uitsluitend 100% kwaliteitsproducten. Indien je van mening bent een krans te hebben ontvangen welke niet aan de kwaliteitsverwachting voldoet, neem dan contact met ons op. Wij verzorgen altijd een passende oplossing. Dat kan via hello@blomsterkrans.com


handmade in Holland